SPORT     RELAXARE       logotaberestraja      EDUCATIE     CULTURA

Smiley face

Tabara de Aventura si Nutritie pentru Prescolari

Perioade: 30 iunie - 7 iulie 2018 LOCURI EPUIZATE
22 iulie - 28 iulie 2018
5 august - 12 august 2018
Participanti: 4 - 8 ani

 

Vino la Straja in aventura verii tale!

Unde suntem cazati?

Perioada 30 iunie - 7 iulie 2018: Cazare la Pensiuni de 3* in statiunea Straja
Perioada 22 iulie - 28 iulie 2018: Pensiunea Retezat****
Perioada 5 august - 12 august 2018: Cazare la Pensiuni de 3* in statiunea Straja

Ce facem?

 Cucerim varfuri de munte, vizitam pesteri si cascade, aflam unde sa asezam si cum sa montam un cort, ce plante sunt comestibile, cum sa facem un foc de tabara, ne pregatim singuri unele mese sau gustari in pensiune, la gratar sau la ceaun, ne testam limitele in parcul de aventura si invatam zeci de sporturi si jocuri de miscare cu profesori si antrenori de la UNEFS Bucuresti.

Activitatile educative, culturale si distractive vor fi nelipsite din taberele noastre de vara. Avem lectii de actorie, de periaj dentar, de pictura, de gatit, de nutritie, de educatie fizica, de masaj si de psihologie. De asemenea in fiecare seara ne distram cu karaoke, petreceri, jocuri de cabana, drumetii nocturne, film pe videoproiector si vizionam pozele si filmarile facute in timpul zilei.

Ce mancam?

 Avem 3 mese principale si 2 gustari, toate sanatoase, atent preparate, sub indrumarea nutritionistului. Click pentru a vedea o mica parte din mesele noastre

Cu cine?

Echipa Tabere Straja este tanara si entuziasta, cu specialisti in nenumarate domenii: profesori si antrenori de la UNEFS Bucuresti, instructori sportivi, nutritionisti-dieteticeni, psihologi, actori, bucatari s.a..

 Penstru a face cunostinta cu echipa noastra Click Aici

Pret Tabara 30 iunie - 7 iulie: 1280 lei/copil/tabara, cu parintii;
1380 lei/copil/tabara, neinsotiti;
890 lei/adult insotitor
Pret Tabara 22 iulie - 28 iulie 2018: 1480 lei/copil/tabara, cu parintii;
1580 lei/copil/tabara, neinsotiti;
1090 lei/adult insotitor
Pret Tabara 5 august - 12 august 2018: 1280 lei/copil/tabara, cu parintii;
1380 lei/copil/tabara, neinsotiti;
890 lei/adult insotitor

*Rezervarea unui loc in tabara se poate face prin trimiterea formularului de inscriere completat pe email si prin plata unui avans de 300 lei/copil/tabara si 200 lei/adult insotitor in contul RO11BRDE220SV76832832200, deschis la BRD – agentia Lupeni, titular cont: S.C. FOMAR SPORT S.R.L. Lupeni, CUI: RO34504711.

Reducere 150 Lei/Copil pentru grupurile organizate de minim 10 copii si o Gratuitate la fiecare 10 platitori!

*Reducerile nu se cumuleaza

Detalii organizatorice:

- O grupa de maxim 10 copii va fi supervizata de un supraveghetor/animator

- Tabara este in regim all-inclusive, participantii nu au nevoie de bani de buzunar. In pretul taberei sunt incluse transportul si taxele la obiectivele turistice vizitate, toate materialele necesare desfasurarii activitatilor si precum si alte materiale: tricouri, poze indviduale si poze de grup inramate si diplome.

POZE 2015: Click aici CLIP 2015: Click aici

POZE 2016: Click aici CLIP 2016: Click aici

POZE 2017: Click aici CLIP 2017: Click aici

Ne gasesti pe Facebook
             
 

Parteneri

tabere straja tabara straja tabere in straja tabere la straja tabere aventura tabara aventura tabere supraponderali tabara supraponderali tabara activitati tabara aventura tabere aventura tabara vara tabara iarna copiii aventura la munte la munte instructor de ski instructor de schi ski schi skiul montan montan monitor de schi straja monitor straja live straja cazare straja cazare platoul soarelui vila platoul soarelui pensiunea platoul soarelui cazare straja iarna straja vara straja shchitul straja marius fodoran in straja munte straja masivul straja statiunea straja tabara tabere straja copii copil munte sanatate lupeni supraponderal fodoran sport alpinism urcare relaxare educatie dezvoltare cultura nutritie crestere tirolina teambuilding team building cursuri firme firme echipa consolidare echipa gras obez

Ski Strajacabana dariaScoalaDeSchiSiSnowboardStraja

 

 

Power by BRANDO