SPORT     RELAXARE       logotaberestraja      EDUCATIE     CULTURA

Smiley face

Tabara de Sport si Nutritie pentru Adulti

Perioade: 12 August - 26 August 2018
Participanti: Varsta minima 18 ani

 

Vino la Straja in aventura verii tale!

Unde suntem cazati?

Perioada 12 august - 26 august 2018: Pensiunea Retezat**** in localitatea Campul lui Neag

Ce facem?

Cucerim varfuri de munte, vizitam pesteri si cascade, aflam unde sa asezam si cum sa montam un cort, ce plante sunt comestibile, cum sa facem un foc de tabara, ne pregatim singuri unele mese sau gustari in pensiune, la gratar sau la ceaun, ne testam limitele in parcul de aventura si invatam zeci de sporturi si jocuri de miscare cu profesori si antrenori de la UNEFS Bucuresti.

Activitatile educative, culturale si distractive vor fi nelipsite. Avem lectii de nutritie, de educatie fizica, de masaj si de psihologie. De asemenea in fiecare seara ne distram cu karaoke, petreceri, jocuri de cabana, drumetii nocturne, film pe videoproiector si vizionam pozele si filmarile facute in timpul zilei.

Excursile din interiorul taberelor vor fi la Statiunea Straja, la pesteri si cascade din muntii Retezat, plus alte locatii surpriza;

Obiectivul taberei de vara pentru adulti este să-i ajutam pe participanti sa slabeasca in mica lor vacanta, simtindu-se bine, facandu-si prieteni si castigand incredere in ei. Slabirea nu inseamna o dieta lipsita de gust si consistenta. Gatim mancaruri sanatoase, gustoase si dozam corespunzator fiecare masa.

Misiunea taberei de vara pentru adulti este de a induce tinerilor si adultilor comportamente de viata sanatoase (nutritie, miscare, echilibru emoțional) pe care sa le mentina si cand se intorc acasa.

Ce mancam?

 Avem 3 mese principale si 2 gustari, toate sanatoase, atent preparate, sub indrumarea nutritionistului. Click pentru a vedea o mica parte din mesele noastre

Cu cine?

Echipa Tabere Straja este tanara si entuziasta, cu specialisti in nenumarate domenii: profesori si antrenori de la UNEFS Bucuresti, instructori sportivi, nutritionisti-dieteticeni, psihologi, actori, bucatari s.a..

 Penstru a face cunostinta cu echipa noastra Click Aici

Pretul: 2700 lei/participant/tabără
1700 lei/participant/saptamana

INSCRIE 5 PRIETENI SI AI 50% REDUCERE

*Rezervarea unui loc in tabara se poate face prin trimiterea formularului de inscriere completat pe email si prin plata unui avans de 300 lei/copil/tabara si 200 lei/adult insotitor in contul RO11BRDE220SV76832832200, deschis la BRD – agentia Lupeni, titular cont: S.C. FOMAR SPORT S.R.L. Lupeni, CUI: RO34504711.

Detalii organizatorice:

- Pentru unele antrenamente din cadrul taberei de vara pentru adulti vom imparti colectivul in grupe in functie de nivelul de pregatire fizica, astfel incat intensitatea antrenamentelor sa fie optima.

- Participantii primesc tricouri, poze indviduale si de grup in rama si diplome

- Tabara este in regim all-inclusive, participantii nu au nevoie de bani de buzunar. In pretul taberei sunt incluse transportul si taxele la obiectivele turistice vizitate, toate materialele necesare desfasurarii activitatilor si precum si alte materiale: tricouri, poze indviduale si poze de grup inramate si diplome.

POZE 2015: Click aici

POZE 2016: Click aici

POZE 2017: Click aici

Ne gasesti pe Facebook
             
 

Parteneri

tabere straja tabara straja tabere in straja tabere la straja tabere aventura tabara aventura tabere supraponderali tabara supraponderali tabara activitati tabara aventura tabere aventura tabara vara tabara iarna copiii aventura la munte la munte instructor de ski instructor de schi ski schi skiul montan montan monitor de schi straja monitor straja live straja cazare straja cazare platoul soarelui vila platoul soarelui pensiunea platoul soarelui cazare straja iarna straja vara straja shchitul straja marius fodoran in straja munte straja masivul straja statiunea straja tabara tabere straja copii copil munte sanatate lupeni supraponderal fodoran sport alpinism urcare relaxare educatie dezvoltare cultura nutritie crestere tirolina teambuilding team building cursuri firme firme echipa consolidare echipa gras obez

Ski Strajacabana dariaScoalaDeSchiSiSnowboardStraja

 

 

Power by BRANDO