SPORT     RELAXARE       logotaberestraja      EDUCATIE     CULTURA

Smiley face

8 Martie pe Schiuri

Perioada: 8 Martie – 11 Martie 2018
Participanti: doamne si domnisoare

Cazarea la: Cabana Montana

Vino la Straja in aventura iernii tale!

Iti propunem un 8 Martie activ cu lectii de schi si mancare sanatoasa alaturi de doamne si domnisoare din toata tara. Adunati gasca de prietene si hai la Straja sa te bucuri de soarele primaverii de pe cel mai mare domeniu schiabil din Romania.
Nu stii sa schiezi? Avem monitori rabdatori care te vor invata sa urci cu instalatiile de cablu si sa cobori partiile in control deplin si cu zambetul pe buze.
Stii sa schiezi? Perfect! In acest caz vei testa mai multe partii din statiune impreuna cu un monitor care te va ajuta sa iti perfectionezi tehnica.
Petrecerea va fi la Restaurantul Montana din municipiul Lupeni. Bineinteles, ne vom distra si in celelalte seri la fel de tare in restaurantul cabanei.

Pretul include:

- cazare in cabana Montana***, in camere 2, 3, si 4 locuri; Pentru detalii Click aici: http://skistraja.ro/montana.html
- mesele: 3 mese pe zi, toate sanatoase, atent preparate sub indrumarea nutritionist-dieteticianului;
- masa festiva de 8 Martie
- un monitor de schi la 6-8 doamne;
- echipamentul de schi;
- schi-pass;
- lectii de schi (4 ore pe zi);
- concursul de schi;
- materialele necesare desfasurarii activitatiilor;
- programe distractive in fiecare seara cu invitati speciali
- tricouri, poze in rama si diplome.

Pretul: 730 lei domnisoara/doamna

 

Rezervarea unui loc in tabara se poate face prin trimiterea formularului de inscriere completat pe email si prin plata unui avans de 300 lei/adult/copil in contul RO11BRDE220SV76832832200, deschis la BRD – agentia Lupeni, titular cont: S.C. FOMAR SPORT S.R.L. Lupeni, CUI: RO34504711.

 

Vino la Straja in aventura iernii tale!

INSCRIE 5 PRIETENE SI AI 50% REDUCERE LA EVENIMENTUL 8 MARTIE PE SCHIURI

Ne gasesti pe Facebook
             
 

Parteneri

tabere straja tabara straja tabere in straja tabere la straja tabere aventura tabara aventura tabere supraponderali tabara supraponderali tabara activitati tabara aventura tabere aventura tabara vara tabara iarna copiii aventura la munte la munte instructor de ski instructor de schi ski schi skiul montan montan monitor de schi straja monitor straja live straja cazare straja cazare platoul soarelui vila platoul soarelui pensiunea platoul soarelui cazare straja iarna straja vara straja shchitul straja marius fodoran in straja munte straja masivul straja statiunea straja tabara tabere straja copii copil munte sanatate lupeni supraponderal fodoran sport alpinism urcare relaxare educatie dezvoltare cultura nutritie crestere tirolina teambuilding team building cursuri firme firme echipa consolidare echipa gras obez

Ski Strajacabana dariaScoalaDeSchiSiSnowboardStraja

 

 

Power by BRANDO