SPORT     RELAXARE       logotaberestraja      EDUCATIE     CULTURA

Smiley face

Tabara de Snowboard

Perioade: 18 Februarie - 23 Februarie 2018
Participanti: Varsta minima 7 ani

Cazarea la: Cabana Montana

VIDEO - Click aici pentru Tabere de Schi Straja 2013

Vino la Straja in aventura iernii tale!

Vrei sa inveti sa te dai pe snowboard sau sa-ti imbunatatesti tehnica? Alege Tabara de snowboard si noi ne ocupam de tot. 

Obiectivele noastre sunt initierea, consolidarea si perfectionarea procedeelor tehnice necesare practicarii snowboard-ului in conditii de siguranta, deoarece important nu este doar sa aluneci pe zapada, ci sa fii in control deplin in orice situatie.; - tricouri, poze in rama si diplome.

Activitatile educative si distractive sunt nelipsite din taberele de schi si nutritie. In cadrul taberelor de iarna se vor organiza jocuri si mici drumetii prin nameti, unde copiii vor avea ocazia sa construiasca oameni de zapada. De asemenea, seara, vor fi jocuri, concursuri cu premii si petreceri de cabana, seara talentelor, lectii de nutritie, de pictura, vom viziona pe videoproiector pozele si filmuletele facute in timpul zilei.

Gatim mancaruri sanatoare, gustoase si dozam corespunzator fiecare masa.

Cei de acasa pot vedea modul cum se desfasoara activitatiile in fiecare zi, pe un grup inchis de Facebook, unde noi postam poze si filmulete cu copiii, dar si live pe camerele web de pe pagina acasa a site-ului nostru, accesand link-ul: http://taberestraja.ro

In ultima zi de tabara vom avea concursul taberei, unde insotitorii sunt invitati sa-i sustina si sa-i incurajeze. In urma concursului fiecare participant va primi o diploma, o poza cu el pe schiuri si o poza de grup.

Pretul include:


- cazare in camere de 2, 3, si 4 persoane;
- 3 mese si 2 gustari, toate sanatoase, atent preparate sub indrumarea nutritionist-dieteticianului;
- un monitor de schi la 6-8 copii;
- echipamentul de snowboard;
- lectii de snowboard (5-6 ore pe zi);
- schi-pass;
- concursul taberei de snowboard;
- materialele necesare desfasurarii activitatiilor;
- programe educative si distractive;
- tricouri, poze in rama si diplome;
- adultii insotitori au incluse: masa, cazarea si o lectie de schi bonus in fiecare zi, plus reduceri la ski-pass, echipamente si Scoala de Schi si Snowboard;

* Participantii nu au nevoie de bani de buzunar in tabare, fiind inclus totul in pret.

Pretul: 1280 lei/participant/tabara

Rezervarea unui loc in tabara se poate face prin trimiterea formularului de inscriere completat pe email si prin plata unui avans de 300 lei/copil si 200 lei/adult in contul RO11BRDE220SV76832832200, deschis la BRD – agentia Lupeni, titular cont: S.C. FOMAR SPORT S.R.L. Lupeni, CUI: 34504711.

Vino la Straja in aventura iernii tale!

Inscrie-te pana la 15 aprilie in Taberele de Vara si beneficiezi de 100 lei REDUCERE pentru fiecare copil inscris

APARITII MEDIA

Tabere Iarna 2014