SPORT     RELAXARE       logotaberestraja      EDUCATIE     CULTURA

Smiley face

Tabara de Schi si Nutritie pentru Prescolari

Perioade: 10 Decembrie - 15 Decembrie 2017
14 Ianuarie - 19 Ianuarie 2018
21 Ianuarie - 26 Ianuarie 2018
28 Ianuarie - 2 Februarie 2018
11 Februarie - 16 Februarie 2018
18 Februarie - 23 Februarie 2018
25 Februarie - 2 Martie 2018
4 Martie - 9 Martie 2018
11 Martie - 16 Martie 2018
Participanti: 4 - 8 ani

VIDEO - Click aici pentru Tabere de Schi Straja 2013

Vino la Straja in aventura iernii tale!

Unde suntem cazati?

Cazarea la: Cabana Montana si alte cabane de 3***

Ce facem?

 Tabara Iarna de schi si nutritie pentru prescolari din statiunea Straja ofera copiiilor ocazia de a invata sa schieze sub atenta indrumare a unei de echipe de monitori cu experienta si fosti schiori de performanta, inca de la varsta de 4 ani.

Obiectivele taberei de schi si nutritie sunt initierea, consolidarea si perfectionarea procedeelor tehnice necesare practicarii schiului alpin in conditii de siguranta, deoarece important nu este doar sa aluneci pe zapada, ci sa fii in control deplin in orice situatie.

Activitatile educative si distractive sunt nelipsite din taberele de schi si nutritie. In cadrul taberelor de iarna se vor organiza jocuri si mici drumetii prin nameti, unde copiii vor avea ocazia sa construiasca oameni de zapada. De asemenea, seara, vor fi jocuri, concursuri cu premii si petreceri de cabana, seara talentelor, lectii de nutritie, de pictura, vom viziona pe videoproiector pozele si filmuletele facute in timpul zilei.

Misiunea taberei de iarna pentru prescolari este de a invata copiii sa schieze, de a le imbunatati tehnica si de a le induce comportamente de viata sanatoase(nutritie, miscare, echilibru emotional) pe care sa le mentina si acasa, totul intr-un mod distractiv.

In ultima zi de tabara de iarna pentru prescolari, copiii vor participa la concursul taberei, unde parintii sunt invitati sa-i sustina si sa-i incurajeze. In urma concursului fiecare participant va primi o diploma, o poza cu el pe schiuri si o poza de grup.

Ce mancam?

 Avem 3 mese principale si 2 gustari, toate sanatoase, atent preparate, sub indrumarea nutritionistului. Click pentru a vedea o mica parte din mesele noastre

Cu cine?

Monitorii de schi de la Scoala de schi si snowboard Straja. Echipa Tabere Straja este tanara si entuziasta, specialisti in nenumarate domenii: profesori si antrenori de la UNEFS Bucuresti, instructori sportivi, nutritionisti-dieteticeni, psihologi, actori, bucatari s.a.

 Pentru a face cunostinta cu echipa noastra Click Aici

Pretul include:

- cazare in camere de 2, 3, si 4 persoane;
- 3 mese si 2 gustari, toate sanatoase, atent preparate sub indrumarea nutritionist-dieteticianului;
- un monitor de schi la 6-8 copii;
- echipament: schiuri, clapari, bete si casca;
- 5 ore de schi cu monitorii Scolii de Schi si Snowboard Straja;
- schi-pass;
- concursul taberei;
- materialele necesare desfasurarii activitatiilor pe partie si in cabana;
- diploma, poze individuale si de grup in rama, medalie si alte surprize;
- adultii insotitori au incluse: masa, cazarea si o lectie de schi bonus in fiecare zi, plus reduceri la ski-pass, echipamente si Scoala de Schi si Snowboard;

* Copiii nu au nevoie de bani de buzunar in tabare, fiind inclus totul in pret.

Pretul: 1280 lei/copil/tabara; 780 lei/adult insotitor

*Rezervarea unui loc in tabara se poate face prin trimiterea formularului de inscriere completat pe email si prin plata unui avans de 300 lei/copil/tabara si 200 lei/adult insotitor in contul RO11BRDE220SV76832832200, deschis la BRD – agentia Lupeni, titular cont: S.C. FOMAR SPORT S.R.L. Lupeni, CUI: RO34504711.

Inscrie-te pana la 7 mai in Taberele de Vara si beneficiezi de 100 lei REDUCERE pentru fiecare copil inscris pentru taberele de iarna 2018-2019

Detalii organizatorice:

- O grupa de maxim 8 copii va fi supervizata de un monitor

***NOU! Banda transportatoare pentru schiorii incepatori pe Partia Baloo.

POZE 2015: Click aici CLIP 2015: Click aici

POZE 2016: Click aici

Ne gasesti pe Facebook
             
 

Parteneri

tabere straja tabara straja tabere in straja tabere la straja tabere aventura tabara aventura tabere supraponderali tabara supraponderali tabara activitati tabara aventura tabere aventura tabara vara tabara iarna copiii aventura la munte la munte instructor de ski instructor de schi ski schi skiul montan montan monitor de schi straja monitor straja live straja cazare straja cazare platoul soarelui vila platoul soarelui pensiunea platoul soarelui cazare straja iarna straja vara straja shchitul straja marius fodoran in straja munte straja masivul straja statiunea straja tabara tabere straja copii copil munte sanatate lupeni supraponderal fodoran sport alpinism urcare relaxare educatie dezvoltare cultura nutritie crestere tirolina teambuilding team building cursuri firme firme echipa consolidare echipa gras obez

Ski Strajacabana dariaScoalaDeSchiSiSnowboardStraja

 

 

Power by BRANDO