SPORT     RELAXARE       logotaberestraja      EDUCATIE     CULTURA

Smiley face

Scoala de Schi si Snowboard Straja

VIDEO - Click aici pentru Lectii de schi Straja 2013

Vrei sa inveti sa schiezi sau sa-ti imbunatatesti tehnica?

Suna si vino la Partia Straja, una dintre cele mai frumoase partii din tara

Important nu e sa aluneci pe zapada, ci sa fii in control deplin, in orice situatie. Cu monitorii de la Scoala de Schi si Snowboard Straja vei putea invata, progresa, perfectiona in timpul cel mai scurt posibil si in primul rand, in conditii de siguranta.

    Schiul alpin este considerat cel mai frumos sport de iarna, datorita senzatiilor si traiilor unice pe care le ofera. Intr-o atmosfera primitoare, la Partia Straja, practicarea acestui sport devine mai interesanta datorita partiilor impartite pe nivele de dificultate si altitudine. In cadrul lectiilor reusim sa profitam la maxim de conditiile naturale excelente pe care le avem.

     Obiectivele Scolii de Schi sunt initierea, consolidarea si perfectionarea procedeelor tehnice necesare practicarii schiului alpin in conditii de siguranta, deoarece important nu este doar sa aluneci pe zapada, ci sa fii in control deplin in orice situatie.

     Tu esti pregatit pentru sezonul de schi!? Monitorii Scolii de schi si snowboard Straja iti dau cateva sfaturi ca sa te poti bucura din plin de vacanta la munte.

    1. Fii tu cel care preia initiativa si lanseaza discutia cu familia si prietenii. Vino cu propuneri concrete de cazare care sa se incadreze in bugetul vostru. Daca i-ai convins sa plateasca avansul esti chiar tare, pentru ca stim ca e o munca grea.

    2. Urmeaza sa planuiesti transportul. De ce sa vrei sa parchezi in fata pensiunii la cota 1300? Ideal este sa lasi masina in parcare pazita in oras si sa te bucuri de urcarea cu telegondola sau sa apelezi la firmele de transport.

    3. Bagajul. Da, stiu si eu mi-l fac in ultimul moment, dar fii atent sa nu iti lipseasca nimic. Descarca de aici lista lucrurilor necesare: http://www.taberestraja.ro/tabere-de-iarna.

    4. Schi sau snowboard? Alege-ti sportul favorit si inchiriaza un echipament. Daca ai experienta inseamna ca vii cu unul de acasa. Nu uita de casca deoarece practici un sport extrem.

    5. Daca esti incepator apeleaza la o scoala de schi si snowboard. Deprinderile pe care le dobandesti in primele ore greu pot fi modificate, asa ca invata de la inceput corect. Imbunatatirea tehnicii cu un monitor te ajuta sa fii in control deplin in orice situatie si sa schiezi in conditii de siguranta.

    6. Ski-pass. Daca esti incepator achizitioneaza unul pe puncte, iar daca esti avansat achizitioneaza unul pe ore sau pe o zi intreaga.

   7. La distractia de seara nu are sens sa va dam sfaturi, dar totusi va invitam la petrecerea organizata de noi SUNETE DE MUNTE.

    8. Daca vrei sa fie totul mai ieftin si sa orgaizeze cineva in locul tau, apeleaza la Tabere Straja.

    Ne vedem pe partie!

 

Descarca Contract Scoala de schi si snowboard

DATE DE CONTACT:

Marius Fodoran - Tel: 0727 851 654, E-mail: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Ne gasesti pe Facebook
             
 

Parteneri

tabere straja tabara straja tabere in straja tabere la straja tabere aventura tabara aventura tabere supraponderali tabara supraponderali tabara activitati tabara aventura tabere aventura tabara vara tabara iarna copiii aventura la munte la munte instructor de ski instructor de schi ski schi skiul montan montan monitor de schi straja monitor straja live straja cazare straja cazare platoul soarelui vila platoul soarelui pensiunea platoul soarelui cazare straja iarna straja vara straja shchitul straja marius fodoran in straja munte straja masivul straja statiunea straja tabara tabere straja copii copil munte sanatate lupeni supraponderal fodoran sport alpinism urcare relaxare educatie dezvoltare cultura nutritie crestere tirolina teambuilding team building cursuri firme firme echipa consolidare echipa gras obez

Ski Strajacabana dariaScoalaDeSchiSiSnowboardStraja

 

 

Power by BRANDO