SPORT     RELAXARE       logotaberestraja      EDUCATIE     CULTURA

Smiley face

Tabara de Sanatate pentru Copiii Supraponderali

Perioade: 1 Iulie - 22 Iulie 2017
6 August - 27 August 2017
Participanti: 7 - 18 ani

 

Prima tabara de scadere in greutate pentru copiii supraponderali din Romania

Unde suntem cazati?

Perioada 1 - 22 Iulie 2017: Pensiunea Daiana Pensiunea Retezat Pensiunea La Mosu
Perioada 6 - 27 August 2017: Pensiunea Retezat Pensiunea Daiana Cabana Montana

Cui ne adresam?

 Copii si adolescenti cu varste cuprinse intre 7 si 18 ani care au probleme de greutate sau care doresc sa adopte un stil de viata sanatos.

Ce facem?

 Activitati montane specifice, activitati de dezvoltare personala, ateliere practice de nutritie, activitatii sportive si multe alte activitati educative. Cucerim varfuri de munte, vizitam pesteri si cascade, invatam sa asezam si sa montam un cort, facem foc de tabara, gatim in aer liber si ne testam limitele in Parcul de Aventura. Alaturi de profesori si antrenori de la UNEFS Bucuresti, invatam zeci de sporturi și jocuri de miscare care ne ajuta sa ne imbunatatim mobilitatea, coordonarea si postura. Invatam intr-un mod practic, placut si adecvat varstei, despre o alimentatie echilibrata si rolul nutritiei intr-un stil de viata sanatos. Facem activitati educative, de dezvoltare personala si de imbunatatire a stimei de sine, terapie cognitiv-comportamentala individuala si de grup coordonate de specialisti în domeniu.

 De asemenea, in fiecare seara organizam activitati distractive: petreceri, jocuri de cabana, karaoke, drumetii nocturne, vizionare de filme, seara fetelor si a baietilor etc.

Ce mancam?

 Meniul taberei cuprinde 3 mese și 2 gustari, toate sanatoase, alcatuit si preparat sub îndrumarea Nutritionist-Dieteticianului, corespunzator nevoilor energetice si nutritionale specifice grupei de varstă si conform activitatilor desfasurate in tabara.
Click pentru a vedea o mica parte din mesele noastre

Cu cine?

- Marius Fodoran, fondator Tabere Straja

- persoane responsabile de activitati sportive: profesori si antrenori de la UNEFS Bucuresti

- Nutriționist-Dietetician: Iulia Hadarean si Ioana Popa

- Psiholog: Dana Pop și Dana Oprea

- invitati speciali de marca

 Pentru a face cunostinta cu echipa noastra Click Aici

Despre Tabara de Sanatate

 Prima tabara din Romania adresata copiior si adolescentilor cu probleme de greutate. Abordarea noastra este multidisciplinara si avem specialisti din trei domenii: nutritie, sport si psihologie. Scaderea ponderala este controlata si atent monitorizata pe tot parcursul taberei.

 In acest an, 2017, desfasuram cea de-a 8a si cea de-a 9-a editie a Taberei de Sanatate pentru Copiii Supraponderali, in statiunea Straja si in localitatea Campul lui Neag, din judetul Hunedoara.

Obiectivul nostru este ss-i ajutam pe copiii si adolescentii cu probleme de greutate să obtina un echilibru ponderal si emotional intr-o maniera pozitiva, castigand incredere in sine si prieteni noi.

In România, mai mult de 1 din 4 copii sunt supraponderali sau obezi, si numarul este in crestere. In Tabara de Sanatate nu vom face din obezitate o problema mai mare decât este, pentru ca noi stim c o greutate ideala nu se obtine printr-un regim alimentar fara gust, restrictii si infometare. Stim ca nu exista o dieta minune si de aceea timp de 21 de zile misiunea noastra este sa le inducem copiiilor un stil de viata echilibrat, promovand comportamente si obiceiuri sanatoase pe care să le mentina si cand se intorc acas.

Noi nu vrem să facem din slabit un obiectiv, ci un rezultat obținut într-un mod corect!

In fiecare an, parintii sunt invitati sa participe in ultimele patru zile ale taberei. Acestia urmeaza acelasi program, dar participa si la activitati dedicate lor, cum ar fi: intalniri, discutii si activitati cu psihologul si nutritionistul. Astfel, incurajam implementarea unui stil de viata sanatos in familie si mentinerea rezultatelor pe termen lung.

Așteptam in tabara atat copii si adolescenti cu dezechilibre ponderale, dar si alti copii si adolescenti normoponderali care vor sa invete despre un stil de viata sanatos intr-un mod distractiv, care sunt dornici de aventura si care vor sa simta experiența unei tabere de neuitat.

Ne vedem la Straja!

Pretul:  3400 lei/copil/tabara | 500 lei/parinte/4 zile

*Rezervarea unui loc in tabara se poate face prin trimiterea formularului de inscriere completat pe email si prin plata unui avans de 300 lei/copil/tabara si 200 lei/adult insotitor in contul RO11BRDE220SV76832832200, deschis la BRD – agentia Lupeni, titular cont: S.C. FOMAR SPORT S.R.L. Lupeni, CUI: RO34504711.

Reduceri pentru grupurile organizate de minim 7 copii și gratuit pentru profesorii însoțitori

Detalii organizatorice:

- O grupa de maxim 10 copii si adolescenti va fi supervizata de un supraveghetor/animator

- Tabara este in regim all-inclusive, participantii nu au nevoie de bani de buzunar. In pretul taberei sunt incluse transportul si taxele la obiectivele turistice vizitate, toate materialele necesare desfasurarii activitatilor si precum si alte materiale: tricouri, poze indviduale si poze de grup inramate si diplome.

Aparitii in Presa: VIDEO - Tabara de sanatate pentru copiii supraponderali - Straja 2014 (Digi24)
Reportaj DIGI 24 2015
Reportaj Mondo TV 2016

POZE 2016: Click aici

Ne gasesti pe Facebook
             
 
Irish gambling website www.cbetting.co.uk Paddy Power super bonus.