SPORT     RELAXARE       logotaberestraja      EDUCATIE     CULTURA

Smiley face

Despre Noi

    Din dragoste pentru munte si copii, din dorinta de a face ceva inedit, cu experienta nenumaratelor cantonamente si tabere in care am participat si am fost instructor, am organizat o tabara unica in Romania - Tabara de sanatate pentru copiii supraponderali. Trei saptamani de neuitat in care am invatat zeci de sporturi, am vizitat locuri speciale, am mancat sanatos si ne-am gasit echilibrul emotional, alaturi de profesionisti tineri si entuziasti, cum ar fi profesori si antrenori de la UNEFS Bucuresti, nutritionist-dietetician Iulia Hadarean, psiholog, invitati speciali din diferite domenii, printre care sportivi cu rezultate la nivel mondial si de Jocuri Olimpice.!

    A doua tabara pe care am organizat-o a fost Tabara de schi si nutritie pentru prescolari. Datorita experientei ca intructor in aceste tabere de ani buni, in care invatam copiii sa schieze de la varsta de 4 ani, totul a fost peste asteptari.

    Acum, echipa Tabere Straja asteapta prescolarii, elevii, dar si adultii in taberele noastre de nutritie si schi, de nutritie si sport, de aventura, de sanatate, la lectiile de schi si in team building-uri la: Complexul turistic Platoul Soarelui (situat la baza partiei), Pensiunea Dacia**** (situata la 100m de partia Platoul Soarelui), la Gasthaus Gruber in Austria si cu cortul in Retezat.

    Suntem o echipa tanara, entuziasta, cu putere de munca si dorinta de afirmare, dorindu-ne sa ajungem cei mai buni in domeniul nostru.

    Cu totii suntem absolventi de studii superioare la cele mai bune universitati din tara.

Pentru activitatiile sportive colaboram cu profesori si antrenori de la UNEFS Bucuresti si cu Salvamont Straja, iar pentru activitatile culturale, educative si distractive colaboram cu studenti la stomatologie si medicina, cu actori si firme de petreceri pentru copii.

Fondator Tabere Straja, Marius Fodoran

Fa cunostinta cu ECHIPA Tabere Straja:

IoanaPopa AndreeaFlorea AngelescuNicolae
DragosGagea FlorinOprea maria
Dananegrut RalucaTopan    
Irish gambling website www.cbetting.co.uk Paddy Power super bonus.